<data:blog.pageTitle/>

This Page

has moved to a new address:

http://handmadebylisbeth.dk/wordpress

Sorry for the inconvenience…

Redirection provided by Blogger to WordPress Migration Service
Handmade by Lisbeth: januar 2013

lørdag den 26. januar 2013

Det lækreste brød....

Jeg synes det har været en hård uge denne uge. Med travlt på arbejdet og oven i det så har jeg ikke kunne sove. Så i dag gad ikke så meget, men lidt blev det til. Fik lavet et super lækkert stenalderbrød efter denne opskrift her opskrift fra Thomas Rode fra Kong Hans. Det kan virkelig anbefales. Det smager lige så lækkert som det er nemt at lave :-) og det mætter som jeg ved ikke hvad....
Brødet med nogle af ingredienserne i baggrunden.
Her står brødet klar til at komme i ovnen. 

Efter en time er det klar og det faktisk super nemt at skære i. Havde
en fordom om at det ville smuldre, men det holdt heldigvis ikke stik. 

Og så er det klar til at blive spist.. Uhmmmmm!


Etiketter: , ,

tirsdag den 22. januar 2013

Av min arm....

Det er ikke meget strik det bliver til i øjeblikket. Har overanstrengt min albue... Og hvordan er det så sket? Ja, ved alt for meget strik mellem jul og nytår. Nu betaler jeg prisen og holder så meget strikke fri jeg lige kan. For jeg kan jo ikke lade vær med lige at skulle lidt. Albuen er blevet bedre, den gør ikke ondt hele tiden, først efter et hvis tidsrum med strik. Så jeg håber at med moderat strik går jeg bedre tider i møde for min albue. Er så dog på vej til strikkekursus som varer 3 timer, så jeg må huske pauser selvom det er svært :-)
Ventetiden mellem arbejde og kursus er blevet brugt fornuftigt uden strikkepinde, men på Baresso med et fint stilehæfte. Der er blevet lagt planer for min blog og ideer til forbedringer er fældet ned på papir så det er til at finde ud af. Jeg glæder mig til at arbejde videre med det og nå jeg nu alligevel ikke kan strikke, så kan I jo få glæde af mig på andre måder :-)

torsdag den 17. januar 2013

Kvalitetstid...

I dag lykkedes det mig at kommer tre kvarter for tidligt til en aftale med en veninde, jeg kommer ellers tit for sent til stor irritation for mine omgivelser.
Men det er nu dejligt med lidt tid til en kop varm kakao og strikketøj inden vi skal ud og spise og en tur i biografen og se Jagten.

Etiketter: ,

lørdag den 5. januar 2013

Forårsfornemmelser

Både mig og min have har lidt forårfornemmelser.

Jeg har også været sammen med en ny strikkeklub i dag. Dejligt at møde nye strikkepiger og det var simpelthen så hyggeligt. Glæder mig allerede til næste gang...






Etiketter: ,